Optimizarea seo, garantul succesului?

Optimizarea-seo-garantul-succesuluiIn mod sigur cu totii am resimtit consecintele crizei financiare prin care a trecut nu numai tara noastra, ci marea majoritate a statelor. Fie ca suntem angajati in sistemul privat sau bugetar, pensionari sau oameni de afaceri cu totii am blestemat la un moment dat aceasta criza economica mondiala.

Probabil ca cei mai afectati de aceasta criza au fost angajatii, indiferent de domeniul de activitate, deoarece multi dintre acestia sau trezit brusc ca nu mai au un loc de munca care sa le genereze acel venit care sa le asigure existenta de zi cu zi. Chiar daca multi dintre angajati considera criza ca fiind doar o scuza pentru mediul de afacaeri pentru a recurge la concedieri, dati-mi voie sa va zic ca nu e chiar asa! Mediul de afaceri a fost si este foarte afectat, motiv pentru care foarte multe firme si-au inchis portile, din pacate pentru noi! Iar cele care au reusit sa reziste crizei economice, au recurs la taieri majore din cheltuieli.

Insa taierile de cheltuieli nu asigura existenta firmei pe termen lung, motiv pentru care marea majoritate a managerilor si-au dat seama ca pentru a rezista in continuare e nevoie de strategii de promovare a respectivei afaceri. Si care credeti ca esste cea mai la indemana metoda de promovare? Metoda promovarii in mediul online! De ce zic acest lucru? Pentru ca pur si simplu traim in era informatiei, motiv pentru care trebuie sa exploatam la maxim acest lucru. Insa, pentru a avea succes cu aceste campanii de promovare avem nevoie si de campanii de optimizare seo.

 


Un concept total nou pentru cei care nu au dat o importanta atat de mare mediului online nu-i asa? Nu trebuie sa intri in panica pentru ca nu cunosti ceea ce presupune aceasta campanie de optimizare seo, deoarece pe net sunt foarte multe articole despre optimizare seo articole care te pun in tema cu acest nou concept.

                          In caz ca pana acuma nu ati aflat ce este optimizare seo , pentru firma dumneavoastra este cel mai mare dezavantaz .

Si daca dupa ce ai citit ceea ce este disponibil pe internet despre optimizare seo, vei considera ca ai nevoie de un specialist in acest domeniu, iti sugerez sa accesezi site-ul www.danbradu.ro. Din punctul meu de vedere este unul din cele mai bune site-uri de profil din nisa, garantand servicii de calitate, promptitudine, respect fata de client! Calitati care se gasesc din ce in ce mai greu nu-i asa? Ziceam ca o afacere pentru a rezista are nevoie de strategii de promovare nu-i asa? Care este utilitatea unei astfel de strategii de promovare? Pai un produs sau serviciu oricat ar fi de bun nu se poate vinde de unul singur!

Pentru a putea scoate profit de pe urma produsului sau serviciului, beneficiile acelui produs trebuie sa fie comunicate cat mai clar, convingator si in medii cat mai accesate de potentialii clienti. Mediul online e unul dintre acestea, insa avand in vedere cat de mult s-a dezvoltat in ultimii ani acest mediu online, doar simpla prezenta pe internet nu iti va aduce si succesul.

 Trebuie sa stiti ca marele secret al ultimelor modificari de algoritm Google din 2013 este cu privire la continut unic si cat mai multe semnale sociale catre pagini . Normal ca lumea s-a prins destul de repede si au dezvoltat niste unelte senzationale care va pot aduce ambele extrem de simplu . Ceam mai buna platforma de semnale sociale a fost lansata acum cateva zile si face minuni. O gasesti aici . Este o platforma de tip crowd marketing cu rezultate uluitoare. Daca ma intrebati pe mine este un "must have" obligatotiu pentru toti cei ce activam in seo. 

In ceea ce priveste continutul unic si foarte ieftin, de super calitate va recomand Jiffy ArticlesInstant Article Factory si king of the house Articlebuilder. Toatea le recomand, alegerea trebuie sa o faceti doar dupa criterii de buget!!

Deci, pentru a ajunge la grupul tinta, aceste campanii de promovare trebuie sa se bazeze la randul lor pe campanii de optimizare seo, campanii care au menirea de a scoate din anonimat aceste metode de promovare si a le situa pe o pozitie cat mai inalta in motoarele de cautare.

In concluzie, din punctul meu de vedere, aceste doua campanii, de optimizare seo, si de promovare sunt complementare, deoarece una fara cealalta nu poate garanta succesul!

 


Alte stiri actuale :

1. SEO Success: BrightEdge API
2. Video SEO Success in 30 Minutes or Less – A Case Study
3. Four Schools of SEO Success Thought
4. Social media integration key to SEO success
5. Why Links Remain Critical to SEO Success
6. Mobile: A New Element For The Periodic Table Of SEO Success Factors