De ce costa atat de mult imbracamintea de lux?

De ce costa atat de mult imbracamintea de lux?Datorita faptului ca in zilele noastre se pune foarte mare accent pe imagine, este evident faptul ca fiecare dintre noi vom incerca sa avem o imagine perfecta atunci cand vom iesi in lume.

Imaginea insa, se refera la o multime de aspecte, printre care atitudinea noastra, imbracamintea, accesoriile, coafura, si asa mai departe.

Dar dintre toate aceste lucruri, in mod evident imbracamintea iese cel mai mult in evidenta, asa ca fiecare dintre noi ne vom dori mereu sa purtam imbracaminte de lux, pentru a reusi sa impresionam prin eleganta si stil, absolut peste tot pe unde vom merge.

Ei bine, referitor la aceste haine de lux, trebuie sa mentionam faptul ca ele costa foarte multi bani in comparatie cu restul articolelor de vestimentatie oarecare, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

Sa zicem de exemplu ca o femeie isi doreste sa isi cumpere o rochie si o geanta. Cu siguranta o rochie de la un magazine oarecare va costa cateva sute de lei, in functie de modelul ales, iar o geanta la fel.

In cazul in care femeia respectiva are de gand sa isi indrepte atentia spre o rochie care sa fie de la un renumit creator de moda, si o geanta de firma care sa fie la moda, atunci cu siguranta preturile nu vor mai fi de cateva sute de lei.

Sunt posete de firma care costa mai mult de 1500 de euro, iar o rochie poate sa coste cu siguranta mult mai mult decat o geanta, daca discutam despre articole vestimentare de lux.

Asadar, trebuie mentionat neaparat faptul ca moda de lux nu are cum sa vina la pachet cu preturi accesibile oricui, in mod special calitatii superioare a acestor articole vestimentare si a acestor accesorii de lux.

Un motiv intemeiat pentru care aceste articole vestimentare de lux au preturi mari, este acela ca preturile mari inseamna exclusivitate. In momentul in care o casa de moda scoate pe piata produse de cea mai buna calitate, cu siguranta atrage un numar restrans de clienti din toata lumea, insa care au o situatie financiara buna si care isi permit achizitionarea hainelor.

Inca un motiv intemeiat datorita caruia se platesc sume foarte mari de bani in schimbul imbracamitnii de lux, si al accesoriilor de lux, este acela ca intr-un fel, atunci cand cumperi aceste produse, platesti si oamenii care lucreaza in aceasta industrie.

De exemplu, daca ai de gand sa iti cumperi o geanga Givenchy, care are un pret de 2000 de euro, trebuie sa tii cont si de faptul ca un spot publicitar al acestui accesoriu costa aproximativ 100.000 de dolari intr-un singur oras de pe planeta, plus serviciile unui fotograf de top care costa inca atata, iar astfel preturile mari se pot justifica.

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt o multime de articole de vestimentatie de lux care costa foarte multi bani, si pe care oamenii de rand nu si le pot permite, insa din fericire si pentru ei exista o sansa, si anume aceea de a cumpara astfel de haine la final de sezon, cand apar reducerile foarte mari.