Nu tu se mai incarca iPhone-ul 6?

Nu-tu-se-mai-incarca-iPhone-ul-6Intr-o perioada in care oamenii sunt dependenti de telefoanele mobile inteligente, nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca fiecare dintre noi vom incerca sa ne cumparam dispozitive care sa apartina unor poducatori de top.

In momentul in care iti cumperi un smartphone de la un brand de top, acesta are sanse foarte mari sa functioneze la capacitate maxima, un timp mai indelungat, decat un telefon care apartine unei firme nu foarte renumite.

Marele dezavantaj insa pe care il au dispozitivele performante ale celor mai tari producatori de pe piata, este reprezentat de pret. Stim cu totii ca de exemplu un model iPhone 6, are un pret foarte mare, insa daca stam sa ne gandim la cat de performant este terminalul, atunci telefonul merita fiecare banut.

Si totusi, chiar si aceste telefoane, chiar daca sunt produse de catre Apple, care este unul dintre cei mai tari producatori de pe piata de smartphone-uri, pot sa intampine si ele anumite probleme in ceea ce priveste buna lor functionare, iar o astfel de problema este legata de incarcarea terminalului.

Se stie faptul ca atunci cand iti cumperi un iPhone, primesti odata cu telefonul, si incarcatorul original de la Apple. In cazul in care iti pierzi incarcatorul, sau din diferite motive, acesta se deterioreaza, trebuie sa il inlocuiesti numai cu un incarcator original.

In cazul in care incerci sa iti incarci terminalul cu un incarcator contrafacut, sunt sanse foarte mari ca telefonul sa se defecteze, sau incarcatorul sa se deterioreze sau sa se defecteze destul de rapid.

Ei bine, in situatia in care telefonul tau iPhone nu se incarca, in primul rand, ai de verificat sursa de energie electrica de unde vrei sa iti incarci terminalul. In cazul in care priza nu este functionala, trebuie sa incerci alta priza.

In cazul in care priza este functionala, atunci trebuie sa iti verifici incarcatorul. Pentru a face acest lucru, poti sa conectezi la adaptorul iPhone, un alt cablu incarcare iPhone 6. In acest fel, daca telefonul va incepe sa se incarce, cu siguranta adaptorul este in regula, iar tu ai nevoie de un alt cablu de incarcare iPhone.

In cazul in care incarcarea nu reuseste, urmatorul pas pe care il ai de facut, este acela de a conecta cablul de incarcare al terminalului iPhone, la un alt adaptor. In cazul in care incarcarea nu reuseste nici astfel, atunci mai ai o posibilitate.

Vei putea sa incerci sa transferi energie de la un calculator care este pornit, spre telefon, utilizand cablul de date al acestuia. In cazul in care incarcarea reuseste, atunci este evident faptul ca atat adaptorul iPhone cat si cablul de incarcare al terminalului sunt defecte si trebuiesc inlocuite.

In cazul in care incarcarea nu reuseste, ar trebui sa verifici daca in portul de incarcare al telefonului nu s-a depus praf sau reziduri. In cazul in care totul este in ordine, iar suprafata este curata, ar fi bine sa iti duci telefonul la service, pentru a fi atent studiat de catre specialisti.