Bariere automate pentru un trafic intens

Bariere automate pentru un trafic intensNu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca accesul intr-o parcare privata, care apartine unei institutii publice, sau unei companii, poate sa fie controlat prin intermediul unei bariere acces.

Daca acum mai multi ani de zile, se gaseau si bariere actionate in mod manual, lucrurile au evoluat foarte mult odata cu trecerea timpului, iar in prezent, se gasesc pe piata aproape numai bariere automate.

Aceste bariere automate pot sa fie achizitionate in functie de traficul care va avea loc la intrarea sau la iesirea dintr-o parcare. Se pot gasi atat bariere de acces normale pentru accesul in parcare, dar si bariere automate destinate unui trafic intens, iar acestea din urma vor fi echipate cu un invertor de actionare cu motor incorporat.

Aceste bariere automate pentru acces, care sunt destinate unui trafic intens, dispun si de o cutie de viteze in trei faze, care au rolul de a asigura o concordanta cat mai buna cu viteza variabila.

Barierele automate special create pentru un trafic intens, pot sa fie programate cu scopul de a corespunde cerintelor de control al accesului, si pot dispune de tot felul de caracteristici si parametri reglabili, pe care utilizatorul ii poate schimba in orice moment.

Barierele automate se pot folosi si pentru a spori securitatea pentru sediul unei firme, sau pentru a controla volumul de trafic din cadrul unei parcari private.

In ceea ce priveste tipurile de bariere automate pentru un trafic intens, acestea include urmatoarele elemente: brate automate si manual de bariera, fuste automate si manual de bariera, pliere de brat cu scopul limitarii inaltimii maxime, mecanisme de miscare controlate, bariera de Securitate, controalele de acces si bariera de parcare.

Un alt aspect important referitor la achizitionarea acestor sisteme de bariere automate destinate traficului intens, il reprezinta faptul ca ele vor fi montate de catre compania de unde vor fi achizitionate.

Montajul corect al sistemului este foarte important, pentru ca in caz contrar, cu siguranta in viitorul apropiat va fi nevoie sa se intervina pentru ca bariera nu va functiona in mod corespunzator.

Tocmai de aceea, trebuie cumparat sistemul de la o companie renumita de pe piata, pentru ca in acest caz, si specialistii care vor monta barierele, vor fi profesionisti, si isi vor face treaba foarte bine.

Mai sunt si firme care nu au angajati specialist in montarea acestor bariere, insa colaboreaza cu tot felul de tehnicieni, insa in cazul in care acestia nu sunt autorizati, nu trebuie inceputa colaborarea cu ei.

Referitor la intretinerea barierei, trebuie precizat faptul ca aceast proces nu ar trebui sa coste vreun ban, iar durata de viata a sistemului de bariere pentru traficul intens, trebuie sa fie una destul de mare.

Au fost insa si cazuri in care sistemele de bariere automate pentru acces s-au defectat, insa de cele mai multe ori, aceste probleme au aparut datorita faptului ca ele nu au fost instalate in mod corespunzator, iar persoanele care le-au instalat, nu erau calificate in acest domeniu, insa specialistii nu vor avea astfel de probleme.