Cele mai apreciate branduri de telefoane mobile

Cele-mai-apreciate-branduri-de-telefoane-mobileIn momentul vrei sa iti inlocuiesti vechiul smartphone cu unul nou, cu siguranta vei tine cont de mai multe criterii, in functie de care iti vei alege dispozitivul care crezi tu ca va fi ideal pentru tine.

Pretul telefonului este fara doar si poate, unul dintre cele mai importante criterii, in functie de care iti vei alege un smartphone. Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim telefoane care sa fie cat mai ieftine, si in acelasi timp sa fie cat mai performante, insa este destul de greu sa gasesti telefoane atat ieftine, cat si performante.

Ei bine, brandul telefonului este fara doar si poate un alt aspect foarte important de care vei tine cont atunci cand iti vei cumpara un smartphone. Si daca tot am adus in discutie putin mai sus pretul unui smartphone, cu siguranta acesta depinde foarte mult si de brandul dispozitivului.

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un dispozitiv de la o firma nu foarte renumita de pe piata, atunci mai mult ca sigur acesta nu va avea un pret foarte mare. In schimb, cu cat brandul este mai renumit si mai cunoscut, cu atat va fi si mai scump dispozitivul.

Apple de exemplu, este un producator foarte renumit pe aceasta piata, datorita faptului ca propune clientilor o multime de telefoane foarte performante, insa trebuie specificat faptul ca telefoanele acestui brand, au un pret destul de piperat pentru oamenii de rand.

Samsung este deasemenea un alt mare nume de pe piata de telefoane mobile inteligente, asa ca nu ar strica sa iti cumperi un dispozitiv de la acest producator. Preturile pentru telefoanele acestui mare brand, sunt mai mici comparativ cu preturile pentru telefoanele Apple.

Un alt mare avantaj pe care il are Samsung, este faptul ca scoate pe piata atat telefoane care au performante mari, cat si telefoane care au performante medii, asa ca ai de unde sa iti alegi.

Fara doar si poate, cea mai buna alegere o reprezinta un dispozitiv LG, pentru ca daca stam sa tinem cont de brand, stim cu totii ca LG este un brand de top in industrie. Fie ca vorbim despre telefoane, televizoare sau orice alte produse electronice sau electrocasnice, acest brand produce produse de o calitate superioara.

Datorita acestui lucru, se merita sa iti indrepti atentia spre un dispozitiv de la LG, in momentul in care esti in cautarea unui smartphone. Preturile telefoanelor de la acest brand, cu siguranta  sunt mai mici comparativ cu preturile smartphone-urilor care apartin celorlalti doi producatori mentionati.

Plus de asta, chiar si in cazul unei eventuale defectiuni, preturile pentru reparatii LG, vor fi mult mai mici decat preturile pentru reparatii Samsung sau pentru reparatii iPhone, iar cand vorbim despre pretul unei astfel de reparatii, includem atat manopera cat si pretul piesei inlocuite.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta cea mai buna alegere pentru tine, in momentul in care ai nevoie de un smartphone, ar fi un dispozitiv de la LG, insa alegerea iti va apartine in totalitate, si iti vei alege telefonul care consideri ca ti se potriveste cel mai bine.

Indiferent de ce brand indragesti, si de ce model iti cumperi, este foarte important sa acorzi o mare atentie modului in care iti vei intretine telefonul.