Cum a crescut productia Allview?

Cum a crescut productia Allview?In Romania exista un brand autohton de smartphone-uri si tablete si acesta este Allview care a aparut din 2004. In 2010, Allview a lansat o tableta, in 2011 a lansat primul smartphone romanesc si in 2013 primul smartphone single SIM.

Acest brand romanesc este prezent pe multe piete din alte tari mai ales vecine, cum ar fi Bulgaria, Polonia, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovenia, Letonia, Estonia, Grecia sau Cipru. Allview este deja unul dintre cele mai puternice branduri romanesti de tehnologie mobila.

 Va vom exemplifica in continuare cu cateva modele de smartphone-uri lansate de compania Allview si vom incepe cu un model dintre multele de acumulatori Allview, acumulatorul Allview E3 Jump Original, care este de tip Li-ion de 3,8 V si capacitate 3000 mAh, 11,4 Wh.

 Allview insa se mandreste cu X4 Soul Infinity, care are un raport dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului de 80%. Orice mare companie de telefonie mobila din lume isi propune sa optimizeze amplasarea componentelor in smartphone-uri cu ecrane spectaculoase incorporate in ergonomia telefoanelor.

 Un alt smartphone 4G Dual Sim este X4 Soul Vision care este folosit in scopuri educationale, de business si relaxare, avand un suport pentru proiecte inclus, un procesor octa core, o memorie RAM de 3GB si o memorie Flash de 32GB. Acumulatorul este de 4000 mAh. Contrastul este ridicat intr-o gama de culori naturale de 5000:1.

 X4 Soul Infinity Z si X4 Soul Infinity S sunt doua modele speciale. Primul model Z-ul este un smartphone 4G Dual SIM, cu asistent vocal in limba romana, la fel si modelul S. Amblee modele au ecrran protejat impotriva zgarieturilor si procesoare octa core.

Modelul Z are memoria RAM de 4Gb si memorie Flash de 32GB, pe cand modelul S are memorie RAM de 3GB si memorie Flash de 16GB. Sistemul de operare este Android 7.0, Nougat, Fast Pass pentru ambele smartphone-uri care au si senzor de amprenta. Iar acumulatorii au 3000 mAh pentru ambele smartphone-uri.

 V-am prezentat aceste smartphone-uri Allview pentru a pune accent pe productia in crestere, desigur si a telefoanelor si a accesoriilor lor, inclusiv a acumulatorilor Allview. Puteti cu maxima incredere sa achizitionati un smartphone romanesc, care in ultimii ani a progresat foarte mult.

Pot sa apara mici probleme cu acumulatorii, care uneori nu mai asigura autonomia smartphone-urilor, deci trebuie sa duceti acumulatorul in service autorizat pentru a nu avea alte suprize neplacute. Service-ul va ofera reparatia cea mai buna sau inlocuirea rapida a acumulatorului.

In concluzie, Allview a crescut productia si vanzarile sale s-au marit in ultimele luni, produsele sale fiind performante nu doar la nivel national, dar s-au extins vanzarile la nivel european.

Este o gama de incredere care are din ce in ce mai multi cumparatori, nu doar romani, ci si bulgari, polonezi, germani, spanioli, olandezi, moldoveni, sloveni, letoni, greci, ciprioti, etc.

Acesti cumparatori de produse Allview au apreciat calitatea si pot deveni clienti fideli ai companiei romanesti de telefonie mobila, ceea ce conduce la dezvoltarea viitoare a gadgeturilor fabricate de Allview.